Småfuglene i hagen.

SG19For 2 eller 3 år siden begynnte vog føre småfuglene fast gjennom hele vinteren. Første året så var de ikke så mange fugler her men for hvert år så øker antallet betraktlig. Utrolig korselig med så masse liv i hagen på vinteren og det kan anbefales. Vi har ikke laget engen fuglemat enda slik som moseplassen gjør men har utrolig lyst til g prøve når helsen blir litt bedre.

Vi har alltid hatt masse nøtteskriker her på gården og linerler på sommeren. Utvalger har økt betraktlig og må innrømme at jeg nok ikke vet navnet på alle so har vært innom enda. Vi har masse tjøttmeis, blåmeis, granmeis, svartmeis,  og noe gulspurv, spettmeis, spurv også har vi noen rødstruper i vinter.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s