Syverud Gaard en drøm har blitt realisert.

I over 10 år har drømmen vært der og domenet blitt betalt for hver år,  men 1 desember i år ble drømmen realisert og www.syverudgaard.no ble født.

Syverudgaard.no er en nettbutikk med sesongens favoritter til hagen. Har lekt med ideen siden jeg jobbet med dette på 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Jobbet da ikke for meg selv og den gang var det postordre katalog og ikke nettbutikk. Men så er det å tørre da og satse på drømmen. I høst så bestemte jeg meg for og hoppe, hadde fått erfaring fra daglig drift av en annen nettbutikk i over 1 år. Slikt gjør at det blir litt enklere å satse.

Har en visjon om hva jeg har lyst til og selge i nettbutikken, så får vi se hva veien bringer. Hoppet i det og la min første bestilling ved egen import av varer fra England. Har planer om flere av de, liker litt rare fine ting som du ikke finner over alt. Innrømmer også at jeg er veldig betatt av den Engelske hagestilen, selv om jeg har oppdaget Skottland som ferie og hage land de siste årene.

Håper flere liker det samme, har brukt gården og dens historie som basis for navn valget på firmaet. Syverud Gaard har vært i min familie i 4 generasjoner og har vært bebodd side 1387 uten opphold. Den er altså eldre. Hvis du vil vite mere har jeg laget en om Syverud Gaard side her på bloggen.

SG_Logo_white_year

Ha en fortsatt god søndag.

Camilla

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s