The Meadows park kirsebærblomstring

436

April 2017 var vi i Edinburgh i håp om og treffe på Prunus blomstringen i The Medows. Noe bedre timing kunne vi ikke hatt, det var spektakulært helt så du mistet pusten. Prunus serrulata ‘Kanzan’ er den som er mest brukt og er i den mest kjente allen som heter Jawbone Walk. I noen av de andre allene i parken er det noen hvite blomstrete og noen Malus.

Har ikke klart og finne ut når disse fantastisk allene ble plantet, men det er snakk flere hundre trær i 3 lange aller. Edinburgh er fantastisk beplantet med Prunus, det er i Princes St Gardens også men ikke i slike mengder. Lister jeg har funnet over beste byene med Prunus blomstring i Europa er Edinburgh på topp 3.

Har du muligheten så ta deg en tur.

431

418

468

465

416

434

449

417

430

416

Camilla

Syverud Gaard

SG_Logo_white_year

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s